Rosenkålssuppe

(4 personer)

200 g rosenkål
4 kartofler
2 små pastinakker eller 1 stor
½ l grøntsagsjuice fortyndet med ½ l vand
1 porre
salt og peber

Tilberedning

1. Skær kartofler, pastinak og rosenkål i grove tern.
2. Kog dem ca. 10 min. i halvdelen af vandet/grøntsagsjuicen.
3. Afkøl med resten af vandet/grøntsagsjuicen.
4. Blend suppen i 10-15 sek. og kom den tilbage i gryden.
5. Skær porren i ringe, kom dem i suppen og kog yderligere 5 min.
6. Smag til med salt og peber.

Energi
Pr. 100 g: 140 kJ / 33 kcal. · Pr. portion: 461 kJ / 110 kcal.
Protein: 15 % · Kulhydrat: 80 % · Fedt: 5 % (0,5 g pr. portion; 0,2 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂