3 bagekartofler
1 rød peberfrugt
1 æggeblomme
3 fed hvidløg
salt og peber
Tilberedning
1. Bag kartoflerne møre i ovn ved 200 grader ca. 45 minutter.
2. Brænd peberfrugten til skindet er næsten helt sort enten på/ under grillen eller over en gas flamme og lad den køleaf. Træk skindet af, fjern frøstol og kerner. Mos eller blend den jævn.
3. Halvér kartoflerne og udhul dem med en ske. Mos kartoffelmassen og rør den sammen med peberfrugtmosen, en æggeblomme og finthakket hvidløg.
4. Smag til med salt og peber.
Kan bruges til at sætte på supper, fyldes i kartoffelskallerne og serveres som garniture til næsten alle retter eller bruges som smørepålæg.
Energi
Pr. 100 g: 398 kJ / 95 kcal. · Pr. portion: 1792 kJ / 427 kcal.
Protein: 13 % · Kulhydrat: 65 % · Fedt: 23 % (11 g pr. portion; 2,4 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂