Tunmousse

(2-3 personer)

1 ds. tun i vand
1 ½ dl syrnet fløde
1 spsk citronsaft
1 spsk kapers
2 bl. husblas
citronbåde
brøndkarse
salt og peber

Tilberedning

1. Blend den afdryppede tun, fløden, citronsaft og kapers, og smag til med salt og peber.
2. Smelt den udblødte husblas ved svag varme, og rør den i. Kom moussen i en lille smurt form, og stil den koldt 1 times tid.
3. Vend moussen ud på et fad og pynt med citronbåde og brøndkarse.

Server den med lun flutes eller en ciabattabolle.

Energi
Pr. 100 g: 459 kJ / 109 kcal. · Pr. portion: 627 kJ / 149 kcal.
Protein: 61 % · Kulhydrat: 7 % · Fedt: 32 % (5 g pr. portion; 3,9 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂