(1 stk.)
5 dl lunkent vand
4 tsk honning
4 tsk salt
200 g hirseflager
200 g fint majsmel
200 g knuste hørfrø
100 g majsstivelse
200 g revet gulerod
Tilberedning
1. Opløs honning og salt i det lunkne vand.
2. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem.
3. Form den til et brød og kom det i en form.
4. Dæk formen med alufolie og lad brødet stå i ca. 12 timer.
5. Bag brødet med alufolien på ved 150 grader i 3 ½ time.
6. Pak det derefter ind i et fugtigt klæde, og lad det køle af.
Energi
Pr. 100 g: 908 kJ / 216 kcal.
Protein: 12 % · Kulhydrat: 66 % · Fedt: 5,3 g pr. 100 g.
Værdi: 🙂 🙂 🙂