Rosenkål- og fennikelpaté

(6 personer)

700 g rosenkål
400 g fennikel
1 fed knust hvidløg
½ spsk frisk hakket basilikum
2 spsk frisk hakket kørvel
2 spsk frisk hakket persille
1 dl hytteost
½ dl hvedemel
2 æg
revet muskatnød

Tilberedning

1. Skiv rosenkål og fennikel fint.
2. Dampkog grønsagerne i 5-7 min.
3. Lad dem dryppe af.
4. Kom grønsagerne i blenderen med resten af ingredienserne. Blend det hele jævnt, og smag til med salt og peber.
5. Hæld det hele i en bageform foret med bagepapir og bag pateen ved 200 grader i 50 min.

Energi
Pr. 100 g: 360 kJ / 86 kcal. · Pr. portion: 881 kJ / 210 kcal.
Protein: 25 % · Kulhydrat: 57 % · Fedt: 18 % (4 g pr. portion; 1,7 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂