(4 personer)
4 rødspætter
1 snittet spidskål
1 kg rensede kartofler
1 bdt. dild
1 l vand
spidskommen
salt, peber
Tilberedning
- Læg spidskålen i et ildfast fad og kom rødspætterne ovenpå. Krydr med salt og peber.
- Kog kartoflerne i vand i 5 min. Tilsæt spidskommen, salt og peber og kog yderligere 5 min.
- Læg kartoflerne ved fisken og hæld vand over. Drys med dild.
- Kom alufolie over fadet, sæt det i en varm ovn og bag ved 200 grader i 25 min.
Server med citronbåde til.
Energi
Pr. 100 g: 190 kJ / 45 kcal. · Pr. portion: 1402 kJ / 334 kcal.
Protein: 32 % · Kulhydrat: 61 % · Fedt: 7 % (3 g pr. portion; 0,6 g pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂