(3-4 personer)
500 g torskefilet
1 citron
salt og peber
Garniture
3 dl bulgur
6 dl tomatjuice
skal af ½ citron
1 dåse røde kidneybønner
250 g cherrytomater
Salt
Tilberedning
- Skær fisken i passende stykker. Gnid den med citronsaft og drys med salt og peber.
- Læg fisken i et lille ildfast fad og dæk med et stykke bagepapir.
- Kort før servering stilles fisken i ovnen ved 200° ca. 12 min.
- Kom bulgur, juice, citronskal og saft fra ½ citron i en gryde. Kog ca. 5 min., til bulguren har opsuget det meste af væden. Rør af og til.
- Fjern citronskallen.
- Halver cherrytomaterne og kom dem og bønnerne i retten.
- Varm det hele igennem og smag til med salt.
- Server fisken portionsvis med garniture på varme tallerkener.
Hertil en god sprød råkostsalat.
Energi
Pr. 100 g: 776 kJ / 185 kcal. · Pr. portion: 2703 kJ / 643 kcal.
Protein: 28 % · Kulhydrat: 66 % · Fedt: 6 % (5 g pr. portion; 1,2 g pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂