Kylling med kål

(4 personer)

4 små kalkun- eller kyllingeschnitzler
1 hvidkålshoved
1 løg
1 tsk smør el. olie
1 dåse hakkede eller flåede tomater
2 tsk karry (efter smag)
2 tsk groft salt (efter smag)
lidt kogende vand

Tilberedning

  1. Del kålhovedet i kvarte, fjern stokken og snit det fint.
  2. Hak løget mellemfint.
  3. Smelt fedtstoffet i en stor gryde, kom det hakkede løg i og lad det blive klart og blødt.
  4. Svits karryen med et øjeblik.
  5. Tilsæt kålen lidt efter lidt, og vend den grundigt.
  6. Vend hakket tomat i og smag til med salt.
  7. Læg schnitzlerne på kålen, og kom lidt kogende vand over. Herefter skal det simre en god halv time under låg.

Energi
Pr. 100 g: 289 kJ / 69 kcal. · Pr. portion: 1164 kJ / 277 kcal.
Protein: 41 % · Kulhydrat: 26 % · Fedt: 33 % (10 g pr. portion; 2,5 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂