(15-18 stk. )
6 dl vand
25 g gær
150 g grahamsmel
½ spsk salt
ca. 800 g hvedemel
300 g mager ost
1 dl mager yoghurt
Tilberedning
1. Rør gæren ud i lidt af det lunkne vand i en stor skål.
2. Tilsæt resten af vandet, grahamsmel, hvedemel og salt.
3. Ælt dejen glat og smidig.
4. Lad dejen hæve 1½-2 timer.
5. Riv osten og tilsæt 2/3 til dejen.
6. Form dejen til boller og lad den hæve i ca. 30 min.
7. Pensl bollerne med yoghurt og drys resten af osten over.
8. Sæt bollerne i ovnen ved 200 grader i 35 min. Sluk ovnen men lad bollerne blive i ovnen yder ligere 10-15 min.
Energi
Pr. 100 g: 1298 kJ / 309 kcal.
Protein: 18 % · Kulhydrat: 70 % · Fedt: 12 % (4 g pr. 100 g).
Væedi: 🙂 🙂 🙂