(4 personer)
4 store bagekartofler
125g smelteost med hvidløg
1 æg
2 spsk kvark
salt og peber
Tilberedning
1. Rengør bagekartoflerne og bag dem 1 time eller mere, til de er møre.
2. Udhul kartoflerne med en ske så tæt til skrællen som muligt uden at beskadige denne.
3. Mos kartoffelmassen med resten af ingredienserne.
4. Fyld farsen i skallerne (med top) og sæt dem i et ildfast fad eller på bagepapir på bageplade.
5. Drys revet ost over.
6. Bag dem midt i ovnen ved 210 grader i ca. 20 min., til de har taget farve.
Energi
Pr. 100 g: 380 kJ / 90 kcal. · Pr. portion: 669 kJ / 159 kcal.
Protein: 23 % · Kulhydrat: 55 % · Fedt: 22 % (4 g pr. portion; 2,2 g
pr. 100 g)
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂