(4 personer)
4 store kartofler
2 porrer
2 store tomater
2-3 fed hvidløg
1 tsk revet muskatnød
1 tsk peber
1 tsk timian
salt
¼ l letmælk
100 g revet mager ost
Tilberedning
1. Skræl kartoflerne, skær dem i tynde skiver og fordel halvdelen i et ildfast fad.
2. Rens porrerne, skær dem i tynde skiver og læg dem ovenpå.
3. Pres hvidløgene over, dæk med tomater i skiver og læg resten af kartofelskiverne på.
4. Drys krydderierne på og kom mælk ved.
5. Bag retten i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 40 min.
6. Drys osten over og bag videre ca. 15 min, til kartoflerne er helt møre.
Energi
Pr. 100 g: 346 kJ / 82 kcal. · Pr. portion: 631 kJ / 150 kcal.
Protein: 30 % · Kulhydrat: 44 % · Fedt: 26 % (4 g pr. portion; 2,4 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂