Kartoffelterrine

(4-6 personer)

3 skrællede bagekartofler
½ skrællet selleri
150 g smelteost naturel
3 stilke frisk salvie
9-12 skalotteløg
salt og peber

Tilberedning

1. Riv kartofler og selleri fint.
2. Kom det i en skål og vend med Cheasy smelteost naturel.
3. Smag til med salt og peber.
4. Beklæd en passende form med bagepapir.
5. Fyld formen og bank den let, så fyldet kommer ud i alle hjørner.
6. Læg salvie hen over og dæk med stanniol.
7. Sæt formen i en varm ovn, 185 grader i 50 minutter.
8. Tag den ud, og lad den afkøle inden udskæring.
9. Skær roden af skalotteløgene, og sæt dem i et ildfast fad med en bund af groft salt.
10. Bag løgene i en varm ovn, 200 grader i 15-20 minutter.

Servér skiver af den gode kartoffelterrine til.

Energi
Pr. 100 g: 318 kJ / 76 kcal. · Pr. portion: 445 kJ / 106 kcal.
Protein: 21 % · Kulhydrat: 62 % · Fedt: 17 % (2 g pr. portion; 1,4 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂