Kartoffelsalat

(4 personer)

4 kogte kartofler
2 rødløg
1 bdt. persille
2 dl majs
1 fed presset hvidløg

Dressing

1 dl solsikkefrø
2 dl tomatpure
1 dl hakket persille
1 hakket løg
dild

Tilberedning

1. Skær kartofler og løg i skiver.
2. Hak persillen fint.
3. Blend solsikkefrø med de øvrige dressingingredienser.
4. Rør dressingen sammen.
5. Bland alle ingredienserne med hvidløg og dressing
6. Pynt med dild.

Energi
Pr. 100 g: 393 kJ / 93 kcal. · Pr. portion: 446 kJ / 106 kcal.
Protein: 16 % · Kulhydrat: 52 % · Fedt: 32 % (4 g pr. portion; 3,3 g
pr. 100 g)

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂