Kartoffel-/græskarpandekager

(3-4 personer)

250 g kartofler
250 g græskar
50 g purløg
3 æg
40g hvedemel
½ tsk bagepulver
salt og peber

Tilberedning

1. Kog og mos kartofler og græskarkødet, og kom det i en skål.
2. Rør den fintskårne purløg og ægget i.
3. Mel, bagepulver, salt og peber sigtes ned i skålen.
4. Rør dejen godt igennem, og sæt den med en ske i klatter på
bagepapir på en bageplade.
5. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.

Server dem varme med grøn salat til.

Energi
Pr. 100 g: 384 kJ / 91 kcal. · Pr. portion: 741 kJ / 176 kcal.
Protein: 19 % · Kulhydrat: 53 % · Fedt: 28 % (5 g pr. portion; 2,8 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂