Gryderet

(4 personer)

2 løg
600 g kartofler
250 g gulerødder
2 dl vand
2 æbler
2 tsk karry
250 g champignons
1 porre
salt
purløg

Tilberedning

1. Hak løgene og svits dem kort på en slip-let pande under omrøring.
2. Skær kartofler og gulerødder i skiver.
3. Kom dem på panden sammen med vandet og lad det simre under låg i 10-15 min. Rør af og til.
4. Skær æblerne i terninger og champignonerne i skiver. Kom dem på panden og lad dem simre med i et par min.
5. Snit porren fint og vend strimlerne i retten.
6. Smag til og drys med fintklippet purløg.

Energi
Pr. 100 g: 261 kJ / 62 kcal. · Pr. portion: 1238 kJ / 295 kcal.
Protein: 10 % · Kulhydrat: 83 % · Fedt: 6 % (2 g pr. portion; 0,4 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂