(4 personer)
8 dl vand
100 g kartoffel i tern
100 g gulerod i tern
100g porre i skiver
100g snittede haricots verts
100g skyllede afdryppede hvide bønner
½ dl suppepasta
1 spsk tomatpure
friske basilikumblade
2-3 stilke bredbladet persille
salt, peber
Tilberedning
1. Bring vandet i kog, læg alle grønsagerne i og lad det simre 15-20 min.
2. Kom bønner, pasta, tomatpure og krydderurter i suppen,
og lad den simre videre, til både grønsager og pasta er færdigkogt.
3. Smag suppen til med salt og peber, og servér den i varme tallerkner.
Energi
Pr. 100 g: 171 kJ / 41 kcal. · Pr. portion: 608 kJ / 145 kcal.
Protein: 18 % · Kulhydrat: 77 % · Fedt: 6 % (1 g pr. portion; 0,3 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂