(4 personer)
8 cherrytomater
8 champignons
16 laurbærblade
2 grønne peberfrugter
2 spsk soyasauce
Tilberedning
1. Skær de grønne peberfrugter i tern på ca. 1,5 x 1,5 cm.
Rens champignonerne og fjern roden. Skyl cherrytomaterne.
2. Sæt skiftevis cherrytomater, champignon og peberfrugt på
spyd med laurbærblade og pensl med soyasauce.
3. Grill dem og server dem varme.
Tip: Egner sig også som garniture til en hovedret.
Energi
Pr. 100 g: 120 kJ / 28 kcal. · Pr. portion: 180 kJ / 43 kcal.
Protein: 25 % · Kulhydrat: 66 % · Fedt: 9 % (0,5 g pr. portion; 0,3 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂