Grøntsagspande

(4 personer)

1 grøn, 1 gul og 1 rød peberfrugt
4 knuste hvidløgsfed
200 g fintstrimlet porre
2 dl frosne majskorn
4 dl røde eller hvide kogte bønner
1 knsp. finthakket chili
150 g sukkerærter (evt. frosne)
salt og peber

Tilberedning

1. Skær peberfrugterne i små terninger og svits dem sammen
med porre og hvidløgsfed kort på en tør slip-let pande
under omrøring.
2. Bland majskornene i sammen med bønnerne og chili og lad
det snurre sammen få minutter.
3. Bland sukkerærterne i og smag til med salt og peber.

Serveres direkte fra panden med brød til.

Energi
Pr. 100 g: 533 kJ / 127 kcal. · Pr. portion: 1206 kJ / 287 kcal.
Protein: 21 % · Kulhydrat: 73 % · Fedt: 6 % (2 g pr. portion; 0,9 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂