Grøntsagsgryde

(4 personer)

2 gulerødder
1 persillerod
4 friske tomater
4 tørrede tomater
200 g frisk spinat
1 bundt forårsløg
1 dl tomatjuice
1 dl vand
salt, peber

Tilberedning

1. Skær gulerødder og persillerod i terninger.
2. Flå tomaterne og skær dem i både.
3. Hak de tørrede tomater.
4. Skyl spinaten og hak den groft.
5. Skær forårsløgene i skiver.
6. Bland alle grønsagerne i en gryde, hæld tomatjuice og vand ved, og lad det simre til grønsagerne er møre men stadig sprøde.
7. Smag til og server med kogte kartofler.

Energi
Pr. 100 g: 131 kJ / 31 kcal. · Pr. portion: 437 kJ / 104 kcal.
Protein: 16 % · Kulhydrat: 75 % · Fedt: 9 % (1 g pr. portion; 0,3 g
pr. 100 g).