(4 personer)
125 g tomater
¼ agurk
1 grøn peberfrugt
4 spsk finthakket porre
2 avocado
saft af 1 citron
½ l grøntsagsjuice blandet med
½ l vand
2 spsk hakket persille
½ spsk frisk hakket basilikum
1 fed hvidløg
salt og peber
Tilberedning
1. Skær tomater, agurk og peberfrugt i små terninger og bland
porren i.
2. Del avocadoerne og tag kødet ud med en ske.
3. Kødet pureres i blenderen sammen med citronsaft,
grøntsagsjuice, krydderurterne og presset hvidløg
4. Smag til med salt og peber.
5. De hakkede grønsager vendes i suppen, som stilles i
køleskabet.
6. Servér suppen kold.
Energi
Pr. 100 g: 296 kJ / 64 kcal. · Pr. portion: 1086 kJ / 254 kcal.
Protein: 7 % · Kulhydrat: 44 % · Fedt: 43 % (14 g pr. portion; 3,1 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂