Grøn forårssuppe

(2 personer)

½ l vand
250 g broccoli delt i buketter og stilke
100 g groft hakket bladselleri
125 g frisk spinat i strimler
½ tsk salt
¼ tsk peber

Tilberedning

1. Bring vandet i kog, og kog broccolibuketterne i 2 min.
2. Tag dem op og læg dem til side.
3. Bring broccolistilke og bladselleri i kog i vandet og lad dem
koge ved svag varme, ca. 10 min under låg.
4. Tilsæt spinat og giv suppen et opkog.
5. Blend suppen.
6. Varm broccolibuketterne i suppen og smag til med salt og peber.
7. Varm suppen igennem og server.

Energi
Pr. 100 g: 83 kJ / 20 kcal. · Pr. portion: 402 kJ / 96 kcal.
Protein: 36 % · Kulhydrat: 52 % · Fedt: 12 % (1 g pr. portion; 0,3 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂