Fiskesalat

(4 personer)

400 g torskefilet
¼ l vand
saft af ½ citron
150 g ærter
1 dåse asparges
salt, peber

Dressing
2 ½ dl kvark
hakket dild
hvidløg
salt, peber

Tilberedning

1. Bring vand, citronsaft i kog
2. Læg fisken i og lad den trække i den varme lage i 20 min.
3. Tag fisken op med en hulske, skær den i passende stykker
og arranger dem på et serveringsfad sammen med ærter og
asparges.
4. Rør dressingen sammen og smag den til med salt og peber.
5. Hæld dressingen over salaten og pynt med tomatbåde.

Energi
Pr. 100 g: 263 kJ / 56 kcal. · Pr. portion: 782 kJ / 186 kcal.
Protein: 63 % · Kulhydrat: 31 % · Fedt: 6 % (1 g pr. portion; 0,4 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂