(4 personer)
150-200g lasagneplader (fuldkorn)
800 g fiskefilet (alle slags kan bruges, men det er bedst at
bruge lyssej)
100 g revet mager ost til drys
1 løg
1 grøn peberfrugt
150 g champignoner
1 dåse hakkede tomater med oregano
1 bundt persille
salt og peber
3 spsk mel
4 dl mælk
revet muskatnød
Tilberedning (tomatsovs)
1. Skær løg og peberfrugt i terninger, champignonerne i tynde
skiver.
2. Svits det på en tør slip-let pande under omrøring.
3. Tilsæt de hakkede tomater sammen med presset hvidløg,
hakket persille, salt og peber.
4. Varm sovsen igennem i 5-10 min. under omrøring.
Tilberedning (hvid sovs)
1. Varm mælken. Tilsæt melet under omrøring.
2. Lad det koge igennem et par minutter og kom osten i.
3. Smag til med salt, peber og revet muskatnød.
4. Læg et tyndt lag tomatsovs i et ildfast fad.
5. Læg et lag lasagneplader og derefter halvdelen af fisken.
6. Derpå et lag bestående af halvdelen af den resterende
tomatsovs og halvdelen af den hvide sovs.
7. Herpå igen et lag lasagneplader, resten af fisken og resten af
tomatsovsen.
8. Der afsluttes med et lag lasagneplader og resten af den hvide
sovs.
9. Drys med revet ost.
10. Bag i ovn ved 200° i 30 min.
Energi
Pr. 100 g: 374 kJ / 89 kcal. · Pr. portion: 2115 kJ / 503 kcal.
Protein: 49 % · Kulhydrat: 30 % · Fedt: 21 % (12 g pr. portion; 2,1 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂