(4 personer)
4 fiskefileter
400 g hakket, frossen spinat
1 hakket løg
1 fed finthakket hvidløg
1 citron
2 spsk revet mager ost
paprika
1 tsk salt
Tilberedning
1. Optø spinaten.
2. Indstil ovnen på 200 grader.
3. Bland spinat, løg, ost, paprika og salt.
4. Læg en spsk spinatblanding på hver fiskefilet, rul dem
sammen og læg dem i et ildfast fad.
5. Kom resten af spinatblandingen ved siden af fisken.
6. Pres hvidløg over og drys med paprika.
7. Bag fiskerullerne i 20 min. midt i ovnen.
8. Pynt med citronskiver og server kogte kartofler til.
Energi
Pr. 100 g: 320 kJ / 76 kcal. · Pr. portion: 927 kJ / 221 kcal.
Protein: 58 % · Kulhydrat: 13 % · Fedt: 29 % (7 g pr. portion; 2,5 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂