(4 personer)
400 g torskefilet
150 g jomfruhummerhaler
800 g kartofler
2 dåser flåede tomater
1 løg i skiver
2 fed presset hvidløg
1 rød peberfrugt i tern
2 spsk tomatpure
1 tsk stødt koriander
2 laurbærblade
½ l vand
salt
Tilberedning
1. Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kom dem i en gryde
sammen med løg, hvidløg, peberfrugt, flåede tomater,
tomatpure, koriander og laurbærblade.
2. Tilsæt vandet lad det simre i 15 min.
3. Skær torsken i tern og kom den i gryden.
4. Lad den simre med i 5 min.
5. Tilsæt hummerhalerne og lad retten simre i endnu 5 min.
6. Smag til med salt, og servér.
Energi
Pr. 100 g: 225 kJ / 53 kcal. · Pr. portion: 1486 kJ / 354 kcal.
Protein: 38 % · Kulhydrat: 56 % · Fedt: 6 % (2 g pr. portion; 0,4 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂