Flødekartofler uden fløde

(4-6 personer)

1 kg kartofler i skiver
2 gulerødder i skiver
1 løg i små tern
3 dl mælk
1.5 dl vand
2 spk. maizena
salt, peber, krydderier

Tilberedning

1. Grønsagerne lægges i bunden af et smurt ildfast fad.
2. Kog mælk og vand i en tykbundet gryde og jævn med
maizena. Smag til med krydderier.
3. Hæld sovsen over grønsagerne og bag retten i ovnen ved
200 grader i 60 min.

Energi
Pr. 100 g: 312 kJ / 74 kcal. · Pr. portion: 811 kJ / 193 kcal.
Protein: 12 % · Kulhydrat: 82 % · Fedt: 6 % (1 g pr. portion; 0,5 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂