(4 personer)
4 små courgetter
1 dåse majs
100 gr. mozzarella (fast form)
50 g revet ost
Tilberedning
1. Flæk courgetterne på langs, og skrab indmaden ud. Gem skallerne.
2. Hak courgettekødet, og sauter det på en tør slip-let pande til det opnår en tæt konsistens.
3. Bland courgettekødet med majs.
4. Hak mozzarellaen og bland den i.
5. Krydr med salt og peber.
6. Fordel blandingen i de udhulede courgetteskaller, sæt dem i et ildfast fad og drys den revne ost over.
7. Bag dem ved 130 grader i ca. 30 minutter, til de er gyldne på toppen, fyldet har sat sig og courgettekødet er mørt.
Energi
Pr. 100 g: 327 kJ / 78 kcal. · Pr. portion: 1185 kJ / 282 kcal.
Protein: 25 % · Kulhydrat: 49 % · Fedt: 26 % (8 g pr. portion; 2,3 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂