(4 personer)
600 g courgetter skåret i skiver
1 finthakket løg (100 g),
2 fed finthakket hvidløg,
4-6 tomater (400 g), flåede og
hakkede uden kerner
1 bundt hakket persille,
50 g revet ost, salt, peber
Tilberedning
1. Blanchér courgetteskiverne i kogende, letsaltet vand. Si vandet fra.
2. Svits løg og hvidløg på en tør slip-let pande og vend tomater og persille i.
3. Smag til med salt og peber.
4. Fordel courgetteskiverne i et ildfast fad, og bred tomatblandingen over.
5. Drys med revet ost og stænk med olivenolie.
6. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, til overfladen er gylden.
Energi
Pr. 100 g: 153 kJ / 36 kcal. · Pr. portion: 446 kJ / 106 kcal.
Protein: 28 % · Kulhydrat: 52 % · Fedt: 20 % (2 g pr. portion; 0,8 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂