Bøf i fad

(4 personer)

1 squash
1 løg
1 dl letmælk
2 dl harvegryn
400 g magert hakket oksekød
1 dåse hakkede tomater
250 g champignoner
2 tsk paprika
salt, peber

Tilberedning

1. Skær squash og løg i tynde skiver og læg dem i lag i et
ildfast fad.
2. Bland oksekød med salt, peber, havregryn og mælk.
3. Form 4 bøffer og læg dem i fadet.
4. Rens champignonerne, skær dem i kvarte og rist dem på en
tør slip-let pande under omrøring.
5. Kom tomaterne ved og smag til med salt, peber og paprika.
6. Hæld sovsen over bøfferne.
7. Bag retten i ovnen ved 250 grader i ½ time.

Energi
Pr. 100 g: 352 kJ / 84 kcal. · Pr. portion: 1253 kJ / 298 kcal.
Protein: 38 % · Kulhydrat: 29 % · Fedt: 34 % (11 g pr. portion; 3,2 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂