Bagte kartofler med rødbedesalat

(2 personer)

2 bagekartofler
50g mager rygeost
1 dl kvark
150 g rødbede
1 spsk tomatpure

Tilberedning

1. Bag kartoflerne i en 200 grader varm ovn ca. 50 -60 min.
2. Skræl rødbeden og riv den groft.
3. Rør rygeosten med kvark til salaten, og smag til med salt og
peber.
4. Vend den revne rødbede i dressingen, og smag til med
tomatpuré.
5. Fyld rødbedesalat i de bagte kartofler og server
Kom evt. en skefuld cremefraiche på toppen.

Energi
Pr. 100 g: 302 kJ / 72 kcal. · Pr. portion: 771 kJ / 183 kcal.
Protein: 28 % · Kulhydrat: 67 % · Fedt: 4 % (1 g pr. portion; 0,3 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂