(4 personer / 4 frokostportioner)
4 stk. gulerødder
2 stk. løg
4 stængler bladselleri
250 g broccoli
4 æg
300 g hytteost
1½ dl grøntsagsjuice
1 stor bdt. purløg
ca. 2 tsk karry
salt og peber
evt. 1 fed presset hvidløg
Tilberedning
1. Skræl og riv gulerødderne groft.
2. Pil og hak løgene.
3. Snit bladsellerien.
4. Del broccolien i buketter og hak stokken.
5. Svits alle grønsagerne i grøntsagsjuice og karry til de er
næsten møre.
6. Krydr med salt og peber.
7. Kom grønsagerne i et ildfast fad.
8. Pisk æg, hytteost og grøntsagsjuice sammen og vend purløg
og evt. hvidløg i.
9. Fordel massen over grønsagerne og bag dem i ovnen ved
200 grader i 30-40 minutter. Check med en spids kniv om
den er gennembagt.
Server med flutes til.
Energi
Pr. 100 g: 264 kJ / 63 kcal. · Pr. portion: 1051 kJ / 250 kcal.
Protein: 35 % · Kulhydrat: 36 % · Fedt: 29 % (8 g pr. portion; 2 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂