(4 personer)
ca. 1 kg kartofler eller 4-6 bagekartofler
3 gulerødder
250 g selleri, pastinak, persillerod eller anden rodfrugt
2 løg
100 g hasselnødder, i skiver eller groft hakket
salt og peber
Tilberedning
- Alle urterne skrælles og skæres i små stykker.
- Kog dem i vand uden salt, til de er så møre, at de kan moses, ca. 20 minutter.
- Mos grøntsagerne og rør pillede og hakkede løg og nødder i. Farsen skal være ret fast.
- Krydr med salt og peber og ælt/rør farsen igennem.
- Stil farsen i køleskabet ½ time.
- Form farsen til bøffer og bag dem i ovn ved 200 grader ca. 30 min.
Energi
Pr. 100 g: 427 kJ / 102 kcal. · Pr. portion: 1868 kJ / 445 kcal.
Protein: 10 % · Kulhydrat: 60 % · Fedt: 30 % (15 g pr. portion; 3,4 g pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂