Alt i en bradepande

(6 personer)

1 kalkunbryst på ca. 900 g
1½ kg bagekartofler
3 peberfrugter (gerne forskellige
farver)
revet skal af 1 citron
1 spsk citronsaft
2dl tomatjuice
2dl vand
2 fed presset hvidløg
2 spsk kapers
2 tsk sød paprika
1 tsk rosmarin
salt, peber

Tilberedning

1. Bland krydderierne og gnid dem på kalkunbrystet.
2. Læg kalkunbrystet midt i en stor bradepande.
3. Skræl kartoflerne, halver dem på langs og læg dem rundt om
kødet.
4. Skær peberfrugterne i ringe og læg dem på kartoflerne.
5. Drys kapers, salt og paprika over kartoflerne.
6. Kom vand og tomatjuice i bradepanden.
7. Sæt bradepanden i ovnen og steg ved 225 grader i 15 min.
8. Dæk bradepanden med alufolie, og sæt varmen ned til 175 grader.
9. Steg yderligere i 50-60 min.
10. Lad retten hvile under folien i 10-15 min, og skær så kødet i skiver.

Energi
Pr. 100 g: 352 kJ / 84 kcal. · Pr. portion: 1749 kJ / 416 kcal.
Protein: 38 % · Kulhydrat: 53 % · Fedt: 9 % (4 g pr. portion; 0,8 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂