Linser med grønsager

(4 personer)

200 g linser
100 g basmati-ris
2 snittede gulerødder
3 skrællede og snittede kartofler
1 blomkål i små buketter
1 fintsnittet løg
2 fintsnittede fed hvidløg
2 laurbærblade
1 tsk spidskommen
2 tsk karry
200 g ærter
salt, peber

Tilberedning

1. Kom løg, hvidløg, gulerødder, kartofler, skyllede linser og ris i en gryde.
2. Tilsæt krydderierne og vand til det dækker.
3. Lad det simre i 8-10 min. og kom blomkålsbuketterne ved.
4. Lad det simre yderligere 5 min. mere og tilsæt så ærter.
5. Gennemvarm retten og smag til med salt og peber.

Energi
Pr. 100 g: 476 kJ / 133 kcal. · Pr. portion: 1808 kJ / 430 kcal.
Protein: 22 % · Kulhydrat: 71 % · Fedt: 7 % (3 g pr. portion; 0,9 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂