(4 personer)
4 dl brune linser
1 ½ l hjemmelavet bouillon
1 gulerod
1 porre
200 g tomater
1 courgette
2 fed presset hvidløg
2 spsk citronsaft
salt, peber
Tilberedning
1. Kog linserne 15 min i bouillon ved svag varme.
2. Skær gulerod og porre i tynde skiver.
3. Hak tomaterne og courgetterne.
4. Kom grønsagerne og de øvrige ingredienser i gryden med linserne.
5. Kog 20 min.
6. Smag til med salt og peber.
Energi
Pr. 100 g: 284 kJ / 68 kcal. · Pr. portion: 1762 kJ / 419 kcal.
Protein: 27 % · Kulhydrat: 66 % · Fedt: 6 % (3 g pr. portion; 0,5 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂