Laks i kål

(4 personer)

600 g laksefilet uden ben og skind
½ savojkål eller hvidkål
2 Belle de Boskop æbler
2 spsk grov sennep
salt, peber

Tilberedning

1. Snit kålen og blancher den et par min. i letsaltet vand.
2. Skræl æblerne og skær dem i tynde både.
3. Skær laksen ud i tynde skiver, pensl dem med sennep og læg dem lagvis med kål og æbler i et ildfast fad.
4. Drys med salt og peber mellem lagene.
5. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.

Server kogte kartofler eller en stor portion råkostsalat til.

Energi
Pr. 100 g: 421 kJ / 100 kcal. · Pr. portion: 1388 kJ / 330 kcal.
Protein: 36 % · Kulhydrat: 22 % · Fedt: 43 % (4,7 g pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂