Lagkage

2 æg
30 g kalorielet mayonaise.
9 tsk mel
3 tsk bagepulver

Fyld

1¼ dl yoghurt
100 g hindbær
3 tsk hindbærsyltetøj

Tilberedning

1. Pisk hviderne stive.
2. Bland de øvrige ingredienser med æggeblommerne.
3. Vend de øvrige ingredienser i de stiftpiskede hvider.
4. Del portionen i 2 og bag hver portion på bagepapir ved 200 grader i ca. 10 min.
5. Mos hindbærene og bland med syltetøjet (tag et par bær fra til pynt).
6. Bred fyldet ud over bundene.
7. Kom youghurten over og pynt med et par hindbær.

Energi
Pr. 100 g: 538 kJ / 128 kcal. · Pr. kage: 2441 kJ / 581 kcal.
Protein: 21 % · Kulhydrat: 48 % · Fedt: 32 % (20 g pr. portion; 4,5 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂