(4 personer)
250 g hindbær
2 æggeblommer
1 madæble
saft af ½ appelsin
6 dl letmælk
125 g kvark
Tilberedning
1. Skær æblet i fire dele, og fjern kernehuset. Skær så æblet i
mindre stykker.
2. Kog æblet og appelsinsaften til mos over svag varme i en
gryde med låg.
3. Lad det køle lidt af og pisk æggeblommerne i æblemosen,
indtil blandingen er let og luftig
4. Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk hele tiden.
5. Rør kvark i og stil den i køleskabet ½ time.
6. Fordel hindbærrene i suppetallerkner og hæld suppen over.
Tip: En klat råcreme på toppen er festligt og forhøjer nydelsen.
Energi
Pr. 100 g: 268 kJ / 64 kcal. · Pr. portion: 950 kJ / 226 kcal.
Protein: 22 % · Kulhydrat: 47 % · Fedt: 30 % (7,5 g pr. portion; 2,1 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂