(4 personer)
1 l vand
1 persillerod
500 g Hokaidogræskar
1 rød peber
200 g selleri
1 terning urtebouillon
2 store rødløg
chilipeber og oregano
Tilberedning
1. Skær Hokaidoen igennem og fjern kernerne med en ske.
2. Skær Hokaidoen i skiver og kog dem i vandet sammen med groft hakket selleri, persillerod og løg.
3. Når grønsagerne er møre, blend suppen og smag til med bouillon/salt samt chilipeber og oregano.
Pynt med finthakket, rød peber inden serveringen.
Energi
Pr. 100 g: 81 kJ / 19 kcal. · Pr. portion: 429 kJ / 102 kcal.
Protein: 15 % · Kulhydrat: 77 % · Fedt: 7 % (0,1 g pr. portion; 0,1 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂