(4 personer)
2 squash
50 g løg
20 g nødder
1 dl lucernespirer
½ dl kvark
salt og peber
Tilberedning:
1. Læg squashene i kogende vand i ca. 1 min.
2. Hak løgene og svits dem på en tør slip-let pande.
3. Del squashene på langs, og tag kernerne ud med en ske.
4. Hak squashene og bland dem i løgene.
5. Hak nødderne og rør dem i sammen med spirer og kvark.
6. Smag til med salt og peber.
7. Kom fyldet i de udhulede skaller og sæt dem i et ildfast fad.
8. Bag squashene i ovn ved 200 grader i 15-20 min..
Energi
Pr. 100 g: 205 kJ / 49 kcal. · Pr. portion: 394 kJ / 94 kcal.
Protein: 29 % · Kulhydrat: 40 % · Fedt: 31 % (3 g pr. portion; 1,7 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂