Fyldte peberfrugter

(4 personer)

8 store peberfrugter
1 dl hakkede forårsløg
2 fed finthakket hvidløg
7 dl rå ris
7 dl grøntsagsjuice
1 dåse (450 g) hvide bønner
5 dl frosne majskerner
½ dl hakket persille
½ dl hakket koriander

Tilberedning

1. Skyl peberfrugterne, skær toppen af og fjern kerner og
frøstol.
2. Svits løg og hvidløg kort på en tør slip-let pande under
omrøring.
3. Tilsæt ris, vand og grøntsagsjuice.
4. Bring det hele i kog, skru ned for varmen og lad risene koge under låg 15-20 min.
6. Tag gryden af blusset og rørde afdryppede bønner, majskerner og urter i.
7. Fyld blandingen i peberfrugterne.
8. Kom 1 spsk vand over hver peberfrugt og stil dem i et ildfast fad.
9. Fordel resten af fyldet mellem peberfrugterne og kom så meget vand ved at det dækker bunden af fadet.
10. Dæk fadet til og bag retten i ovnen ved 200 grader i 20 min.

Energi
Pr. 100 g: 557 kJ / 33 kcal. · Pr. portion: 3545 kJ / 844 kcal.
Protein: 13 % · Kulhydrat: 79 % · Fedt: 8 % (7,5 g pr. portion; 0,3 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂