(4 personer)
8 tomater
5 mynteblade
5 basilikumblade
8 spsk kogt ris
Tilberedning
1. Skær toppen af tomaterne og fjern frøstol og kerner.
2. Kassér frøstolen og kom kernerne i en skål.
3. Bland med hakkede mynteblade og hakkede basilikumblade, kogte ris, salt og peber.
4. Lad det trække i en time, mens tomaterne drypper af.
5. Kom risfyldet i tomaterne og sæt dem i et ildfast fad i en 180 grader varm ovn i 1 time.
6. Dryp et par gange undervejs med den væde, der samler sig i fadet.
Energi
Pr. 100 g: 322 / 77cal. · Pr. portion: 451 / 107al.
Protein: 9 % · Kulhydrat: 86 % · Fedt: 5 % (0,5 g pr. portion; 0,4 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂