(4 personer)
12 store champignon
500 g kartofler
40 g hakkede hasselnødder
1 æg
1 tsk salt
20 g revet mager ost
Tilberedning
1. Skræl kartoflerne og kog dem møre, afkøl og mos dem.
2. Bland mosen med æggeblommer, nødder og salt.
3. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i kartoffelmassen.
4. Rens champignonerne, og fjern stokken.
5. Fordel fyldet i champignonerne og sæt dem i et ildfast fad.
6. Drys osten over, og bag retten i ovn ved 225 grader i 15 min.
Server med grøn salat til.
Energi
Pr. 100 g: 368 kJ / 88 kcal. · Pr. portion: 884 kJ / 210 kcal.
Protein: 16 % · Kulhydrat: 55 % · Fedt: 29 % (7 g pr. portion; 2,8 g
pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂