(6 personer)
225 g bulgur
175 g tørrede skyllede abrikoser
i skiver
4 spsk frisk hakket mynte
50 g hakket persille
6 forårsløg i skiver
1 dåse majs
2 fed presset hvidløg
4 spsk citronsaft
salt og peber
Tilberedning
1. Hæld kogende vand over bulguren og lad det stå i 15
minutter, til vandet er opsuget.
2. Lad den køle af.
3. Tilsæt resten af ingredienserne.
4. Bliver bedst, hvis den laves dagen i forvejen
Energi
Pr. 100 g: 865 kJ / 206 kcal. · Pr. portion: 1240 kJ / 295 kcal.
Protein: 9 % · Kulhydrat: 84 % · Fedt: 7 % (2 g pr. portion; 1,6 g pr.
100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂