Bulgur salat med kikærter

(4 personer)

200 g bulgur
2 ½ dl kogende vand
1 dåse afdryppede kikærter
1 bøftomat skåret i stykker
1 agurk skåret i stykker
2 hakkede skalloteløg
2 pressede fed hvidløg
saft af 2 citroner
dild
½ tsk peber
½ tsk salt

Tilberedning
1. Hæld det kogende vand over bulguren og lad den trække
under låg i ca. 30 min. og lad den køle af.
2. Bland kikærter, tomater, agurk, løg, hvidløg, citronsaft, dild,
peber og salt og vend det i bulguren.

Server med hakket iceberg salat til.

Energi
Pr. 100 g: 840 kJ / 200 kcal. · Pr. portion: 1952 kJ / 465 kcal.
Protein: 17 % · Kulhydrat: 72 % · Fedt: 11 % (6 g pr. portion; 2,4 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂