Brød med ylette og honning

(1 stk.)

3 dl vand
50 g gær
3 dl ylette
2 tsk salt
1-2 tsk honning
1 kg hvedemel
hvidløg, kommen, oregano efter smag

Tilberedning

1. Opløs gæren i lunkent vand og bland ylette, salt og honning i.
2. Tilsæt melet efterhånden og ælt det grundigt til en smidig
dej.
3. Ælt krydderier i dejen og lad den hæve under et fugtigt
klæde på et lunt sted i 30 min.
4. Form brødet og sæt det på en bageplade med bagepapir.
5. Sæt det i en kold ovn. Indstil temperaturen på 200 grader og
lad det bage 15-20 min, til det er gyldent.

Energi
Pr. 100 g: 1005 kJ / 239 kcal.
Protein: 14 % · Kulhydrat: 81 % · Fedt: 5 % (5,8 g pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂