Bulgur med grønsager

(4 personer)

1 pastinak
3-4 gulerødder
1-2 forårsløg
1 gul eller rød peberfrugt
1 squash
2 spsk olie
250 g bulgur
6-7 dl vand
1 tsk salt

Tilberedning

1. Grønsagerne renses. Løgene snittes helt fint, de andre
grønsager (pastinak og gulerod skrælles) skæres i små tern.
2. Kom ca. 2 spsk olie i en hed gryde, kom grønsagerne i, drys
med salt, og lad det sautere. Må ikke branke.
3. Kom ca. 250 g bulgur i og tilsæt 6-7 dl vand.
4. Lad det simre ca. 10 min. under låg.

Spis den varm eller kold med lun flutes til.

Energi
Pr. 100 g: 360 kJ / 86 kcal. · Pr. portion: 1569 kJ / 373 kcal.
Protein: 10 % · Kulhydrat: 72 % · Fedt: 17 % (7 g pr. portion; 1,6 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂