(4 personer)
500 g aspargessnitter
200 g kogte løse ris
50 g hakket løg
50 g hakket selleri
¼ l skummetmælk/vand
1 tsk salt
½ tsk peber
1 knsp muskat
Tilberedning
1. Kom dåsens indhold i en si og lad dem dryppe af. Tag et par
aspargeshoveder fra til pynt.
2. Blend resten sammen med ris, løg og selleri.
3. Hæld puréen i en gryde.
4. Tilsæt skummetmælk/vand under omrøring.
5. Smag til med krydderier og varm suppen igennem.
6. Pynt med aspargeshoveder.
Tips: Evt ”konservessmag” kan fjernes ved at blanchere
aspargesene.
Energi
Pr. 100 g: 382 kJ / 91 kcal. · Pr. portion: 1012 kJ / 241 kcal.
Protein: 15 % · Kulhydrat: 81 % · Fedt: 4 % (0,4 g pr. 100 g).
Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂