Artiskoksalat

(4 personer)

1 ds. artiskokbunde
1 ds. artiskokhjerter
1½ dl kvark
1 spsk hakket dild
1 spsk hakket persille
2 tsk fransk sennep
1 hårdtkogt æg
syltet rød peber
salt, peber

Tilberedning

1. Tryk forsigtigt væden fra artiskokbunde- og hjerter i et
klæde.
2. Fordel artiskokhjerterne i bundene.
3. Rør kvark med krydderurterne, og smag til med sennep, salt
og peber.
4. Hæld dressingen over artiskokkerne, og pynt med rød peber
og hakket æg.

Nyd den med lun flutes til.

Energi
Pr. 100 g: 284 kJ / 68 kcal. · Pr. portion: 525 kJ / 125 kcal.
Protein: 33 % · Kulhydrat: 51 % · Fedt: 16 % (2 g pr. portion; 1,2 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂