Aubergine i fad

(4 personer)

1 aubergine
2 stk. bøffelmozzarella

Tomatsovs

2 fintsnittede løg
3 fed fintsnittede hvidløg
1 dåse flåede tomater
1 bundt. basilikum
salt, peber

Tilberedning

1. Hæld tomaterne, en kop vand, løg og hvidløg i en gryde og
lad det simre i 7-8 min.
2. Tag gryden af varmen og tilsæt fintsnittet basilikum.
3. Skær auberginen i skiver og læg dem på et stykke bagepapir.
4. Drys med salt og peber.
5. Bag dem i ovnen ved 200 grader i 5-6 min.
6. Læg aubergineskiverne lagvis med skiver af mozzarella,
tomatsovs, salt og peber i et ildfast fad
7. Bag terrinen ved 180 grader i 30 min.

Server med en stor skål råkostsalat til.

Energi
Pr. 100 g: 454 kJ / 108 kcal. · Pr. portion: 1794 kJ / 427 kcal.
Protein: 37 % · Kulhydrat: 15 % · Fedt: 48 % (22 g pr. portion; 5,76
g pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂